Politika privatnosti - PetPlace

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti korisnika

PetPlace, kao društveno odgovorna kompanija, posvećena je zaštiti vaših ličnih podataka u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018 dr.zakon), kao i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.Glasnik RS broj 87/2018). PetPlace se obavezuje na sigurno čuvanje svih vaših ličnih podataka i neće ih ustupati trećim licima, osim ako to zakon ne nalaže. Naša kompanija preduzima sve neophodne korake kako bi osigurala bezbednost i sigurnost vaših podataka prilikom poslovanja sa nama.

Da bismo efikasno obradili vaše zahteve, potrebni su nam određeni lični podaci, uključujući vaše ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona. Ove informacije koristimo kako bismo vam isporučili željene proizvode i pružili informacije o statusu vaše porudžbine.

PetPlace će koristiti vaše lične podatke isključivo u svrhu tehničke administracije našeg veb sajta, omogućavajući vam pristup posebnim informacijama i pružajući relevantne informacije o vašim porudžbinama.

Korisničke lične podatke čuvamo sa posebnom pažnjom, sprečavajući svaku mogućnost zloupotrebe. U bilo kom trenutku, korisnik može zatražiti uvid u svoje lične podatke, ograničavanje njihove obrade, brisanje, ispravku ili prenos podataka.

Podaci o artiklima u vašoj korpi i informacije o stranicama koje posećujete na našem sajtu koriste se u svrhu unapređenja naše ponude i stvaranja boljih uslova za sigurnu i udobnu kupovinu, uz ostvarivanje dodatnih pogodnosti.

Vaši lični podaci neće biti zloupotrebljeni ni na koji način, i mi se obavezujemo na očuvanje vaše privatnosti.

Cookies

PetPlace koristi “cookies” kako bi pružio personalizovano iskustvo korisnicima prilikom korišćenja interneta. Cookie je tekstualni fajl smešten na vašem hard disku od strane web servera. Cookie-ji se koriste radi efikasnijeg prilagođavanja servisa vašim potrebama. Vaša saglasnost i promene u uslovima korišćenja naših servisa podrazumevaju prihvatanje navedenih pravila. PetPlace će se pridržavati navedenih principa, a svaka promena uslova postaje važeća nakon objavljivanja na sajtu i slanja e-mail obaveštenja registrovanim korisnicima.

Phone
+381 60 042 155 3
Email
office@petplace.com
Besplatna dostava
Besplatna dostava
Plaćanje
Plaćanje