O nama - PetPlace
O nama

O nama

PET PROTECTOR DOO je nastao kao izraz ljubavi vlasnika prema kućnim ljubimcima i životinjama,cilj poslovanja je da tu istu ljubav širimo i pružimo najbolji izbor za naše krznene prijatelje.

Pet Protector veleprodaja opreme i hrane za kućne ljubimce, aktivno je počela sa radom 2010. godine. Osnovan 08.03.2010. godine Pet Protector je započeo svoje poslovanje u malom maloprodajnom objektu, da bi se do dan danas razvio na površini od 600m2.

Brojimo preko 20 zaposlenih, oslanjamo se na visoku profesionalnost i njihovu privrženost stalnom podizanju kako svojih kvaliteta tako i kvaliteta usuga koje pružamo našim klijentima. Višegodišnjim poslovanjem porodično preduzeće Pet Protector DOO se razvilo u firmu koja danas poseduje sopstveni magacin, 6 teretnih vozila, izložbeni prostor i ostala sredstva neophodna za obavljanje svoje delatnosti na najbolji način.

Sarađujemo sa preko 500 klijenata Sa velikim zadovoljstvom se trudimo da izadjemo u susret njihovim potrebama, slušajući njihove sugestije i učeći od njih. Sve poslovne odnose gradimo na principima fer poslovanja.

Želimo da Pet Protector bude mesto gde ćete uvek naći najbolji i najkvalitetniji asortiman proizvoda: hranu za pse, mačke, ptice i glodare, ribice, dodatke ishrani, igračke i dodatnu opremu i, ono najvažnije, osmeh.

Phone
+381 60 042 155 3
Email
office@petplace.com
Besplatna dostava
Besplatna dostava
Plaćanje
Plaćanje