Kupovina i dostava - PetPlace

Kupovina i dostava

Dostava

  • Kurirskoj službi je potrebno 1-5 radnih dana za dostavu porudžbina.
  • Za porudžbine iznad 4000 rsd dostava je besplatna
  • Za porudžbine u vrednosti od 0 rsd do 4000 rsd, a cija težina ne prelazi 20kg, dostava se naplaćuje 470 rsd.
  • Za porudžbine u vrednosti od 0 rsd do 4000 rsd, a cija težina je između 20kg i 30kg, dostava se naplaćuje 570 rsd.

Plaćanje

  • Pouzećem: gotovinski dostavljaču – zaposlenom predstavniku kurirske službe.

Uputstvo za online kupovinu

Registracija

Da biste koristili PetPlace internet prodavnicu možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih porudžbina i naknadni pregled poslatih porudžbenica.

Poručivanje

Putem online prodavnice, omogućavamo vam naručivanje većine proizvoda. Ipak, postoji određeni broj artikala koji, zbog svoje veličine, lomljivosti ili drugih specifičnosti, ne mogu biti naručeni putem interneta. Informacija o tim proizvodima naznačena je, a kupovina je moguća isključivo u fizičkim PetPlace prodavnicama. Kod proizvoda čiji naziv uključuje termine poput “razne boje”, “razni oblici”, “razni likovi”, “razni ukusi”, “razne veličine” i slično, nije moguće naručivanje specifičnih karakteristika (npr. tačno određene boje ili oblika), a slike koje ih ilustruju imaju samo informativni karakter. PetPlace Internet stranice mogu se koristiti, a svi sadržaji pregledati, besplatno za vašu privatnu upotrebu. Napominjemo da PetPlace nije odgovoran za troškove telefona, prometa podataka ili druge eventualne troškove koji mogu nastati prilikom naručivanja ili pregledavanja/pretraživanja web stranica.

Dostava

Poručena roba dostavlja se isključivo na području Republike Srbije.

Poručenu robu dostavlja kurirska služba [Naziv kurirske sluzbe] na adresu koja je navedena u porudžbenici. Dostava se vrši u roku od 1-5 radnih dana od datuma porudžbine.

Ako osoba koja je poručila (koja preuzima) proizvod prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi ostaviti “obaveštenje o prispeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave u periodu od 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljaocu.

Ukoliko niste primi robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.

Cena dostave:

  • Za porudžbine iznad 4000 rsd dostava je besplatna
  • Za porudžbine u vrednosti od 0 rsd do 4000 rsd, a cija težina ne prelazi 20kg, dostava se naplaćuje 470 rsd.
  • Za porudžbine u vrednosti od 0 rsd do 4000 rsd, a cija težina je između 20kg i 30kg, dostava se naplaćuje 570 rsd.
  • Proizvodi sa dodatnom naplatom dostave bez obzira na iznos porudžbine su posebno označeni.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povraćaj i zamena robe

Prodavac se obavezuje da će isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakovan je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.petplace.rs. Slika koja ilustruje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno „razne boje“, „razni ukusi“, „razne veličine“, „razni oblici“ i sl., i kupac takve proizvode ne može reklamirati sa te osnove. Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbine. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera. Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu. Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva spoljašnja oštećenja, kupac ima pravo da odbije preuzimanje naručene robe. Molimo Vas da uporedite dostavljene proizvode (vrstu i količinu dostavljenih proizvoda) sa računom i ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mesta o tome obavestite dostavljača. Primalac i dostavljač na licu mesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke. Molimo Vas da obratite pažnju na to da je provera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca i da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obavezni uvažiti. PetPlace će u najkraćem mogućem roku, prvom mogućom dostavom, o svom trošku dostaviti artikle za koje se na gore navedeni način utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju, ili će kupcu odobriti povraćaj novca, prema izboru kupca. Kupac ima pravo na povraćaj robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. Takav proizvod je potrebno prijaviti i reklamirati kako bi kupac ostvario parvo na zamenu takvog proizvoda ili povraćaj novca. Sve prigovore moguće je slati , u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na e-mail adresu: webshop@petplace.rs. Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, PetPlace će u najkraćem roku obezbediti preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlašćene kurirske službe D Express. Otpremne troškove kod takvog povraćaja u potpunosti će preuzeti PetPlace, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povraćaj novca, prema izboru kupca.


Odricanje odgovornosti

PetPlace ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice www.petplace.rs i njenog sadržaja. PetPlace zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. PetPlace će nastojati da prikaže najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici www.petplace.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda, fotografije i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost. Artikli prikazani na sajtu www.petplace.rs su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Fotografije su informativnog karaktera i, kao takve, mogu odstupati od aktuelnog stanja.

Ograničeno pravo upotrebe

Posetioci Internet stranice www.petplace.rs sadržaj koriste isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole PetPlace je zabranjena.

Phone
+381 60 042 155 3
Email
office@petplace.com
Besplatna dostava
Besplatna dostava
Plaćanje
Plaćanje